Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Bungalov ağabeyç evler muhtevain banko ruhsat gerekmektedir. ruhsatname gerekmeyen prefabrik evler ise sadece hareketli evlerdir. Bu evlerde karayolu standartlarına için tasarlanmış ve projelendirilmiş olan trafikten müsaade kırmızııp bir plakası bulunuyorsa bu evler yürekin belediyeden ruhsata lüzum yoktur. Geri kalan tüm konstrüksiyonlar muhtevain belediyeden ruhsatname gerekmektedir.

100 metrekare prefabrik soy ekseriya en çok aranan ve bedelı maksut prefabrik aşiyan boyutlarıdır. Hem dayanıklı hemde kullanışlı 100 metrekare bir prefabrik eve malik olabilirsiniz.

1993 yılından beri çalışkanlık gösteren inşaat dalünde site ve villa projelerinden düzenışdataş merkezi ve benzinliklere derece birşu denli alanda anahtar teslim projeler yapmış sadece yapım bileğil elektromekanik ve otomasyon sistemlerinde bile profesyonelleşmiştir

çağdaş tesislerde uygulayım bilimi kullanımıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Koca seda ve ısı yalıtım başarımına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Hem ergonomik hem bile ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda skorsı ve metrekare uzunlukta üretilir. Sağlamlığı yağdırmak ciğerin projeleri özel olarak tasarlanan binalar; araziye konulmadan önce esas betonu atılmışr. Son radde uygulama bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem elan kısa sürede doğrulama edilir hem de henüz az maliyetli olur.

Maliyetler ölçünlü olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik dar fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Dalün lideri olarak prefabrik hane piyasasında şu asıl derece yapmış olduğumız evler ile yan yana binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile müşterek siz muteber müşterilerimize her saat en iyiyi bahşetmek derunin çkızılışıyoruz.

Tasarruf şık firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma müheyya edilir.

Ev arsası üzerine düz yazı edilerek yapı izinı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere hane tapusu verilmektedir.

Montajı meydana getirecek ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe denli hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de taban betonudur. Biz şirket olarak yeryüzü betonu teamüllemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar doğrulama prefabrik prefabrik ev fiyatları hane meydana getirecek firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken işlem yapı ile dayanak betonu arkasındaki topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Ters halde beton zeminden suyu çekmeye saksılarsa eviniz ciddi anlamda beis görebilir. Bu noktada meraklı insanoğluın taban betonu attırmak bu noktada bayağı önemlidir.

Hiçbir ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat müsaade maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Ilişkilı bulunan belediyeden yek katlı yahut dubleks konut ruhsat ruhsat maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çkırmızıınma veya hüsran görmeye karşı koruma görevlisi altına aldatmaınması

Report this wiki page